8.9

4.5/5
| FornuizenPlaza Nederland

Inductie fornuizen met afzuiging; een perfecte alles in 1 kook oplossing!

Op inductie koken, oven-magnetron, opberglade en optionele luchtfilter mogelijkheden. Een downdraft inductie fornuis is op een compacte ruimte de ideale oplossing.

Eenvoudig installeren en aansluiten.

Wanneer u gebruik maakt van een plasmafilter kunt u volstaan met alleen een 3 fasen kracht aansluiting om het fornuis te installeren.

Plasmafilter

Desgewenst kan er direct een plasmafilter achter het fornuis geplaatst worden, wanneer de kooklucht het plasmafilter ingeblazen wordt treedt deze in werking. Deze filtert de lucht en blaast de schone warme lucht terug de kamer in. De belangrijkste voordelen van een plasmafilter; installatiegemak, het realiseren van een gezond luchtklimaat in huis en energiebesparing.

Kostbaar? 

Relatief gezien zijn downdraft fornuizen niet kostbaar. U koopt immers een totaaloplossing: inductie koken, afzuigen, oven, magnetron, opbergruimte en daarnaast de mogelijkheid tot het filteren van uw kooklucht waardoor een aanzienlijke energiebesparing kunt creëren.

Kiezen voor Dowdraft fornuizen?

Wilt u meer weten over downdraft fornuizen? Kijk dan hier.

Wat betekent het woord fornuis?

Wij merken dagelijks dat het woord fornuis wordt vaak verward met kookplaat. Maar vrijstaande (inductie) fornuizen zijn kooktoestellen. (Zie dikke van Dale) Een apparaat als een

Lees meer »

Bent u op zoek naar sfeervol koken?

Bel SNEL
Ovens
Breedte
Kleur
Merk
Meer
Stijl

Snel naar...

Ovens
Breedte
Kleur
Merk
Meer
Stijl

Snel naar...