8.9

4.5/5
| FornuizenPlaza Nederland

Steel Italy s.r.l. , bekend als o.a. producent van Lancelotti en Boretti, heeft haar fabriek in Italië met behulp van Europese subsidie behoorlijk kunnen uitbreiden en heeft ook haar fornuizen programma verbeterd.

De onderstaande noviteiten zijn doorgevoerd door Steel op al haar fornuizen.

Soft close scharnieren

Alle ovens worden vanaf nu voorzien van soft close scharnieren.

TFT scherm – bedien eenvoudiger

Met het nieuwe bedieningsdisplay van onze Genesi-, Ascot- en Enfasi-fornuizen kunt u de oventemperatuur, starttijd en bereidingstijd exact instellen. En dankzij de Eco-modus kunt u het energieverbruik – dat eveneens instelbaar is – beperken. Daarnaast hebt u de beschikking over een reeks automatische programma’s die u als een soort sous-chef helpen bij het perfect bereiden van uw gerechten.

| FornuizenPlaza Nederland

Innvent hete-lucht-techniek – verwarmt gelijkmatiger

Het gepatenteerde Innvent systeem met dubbele, tegengesteld draaiende ventilator verdeelt de warmte gelijkmatig over de hele ovenruimte, niet alleen verticaal, over meerdere niveaus, maar ook horizontaal, op elk niveau, voor onberispelijk uniforme kookresultaten. De ovendeur kan dus voor de volledig duur van het bereiden van de gerechten gesloten blijven, omdat de pan niet meer halverwege de bereiding hoeft te worden gedraaid.

Oven temperatuur bereik van 28°C tot en met 315°C

Bent u van het slow cooking? Of wilt u pizza’s bakken. De Steel ovens kunnen het nu allemaal. 

| FornuizenPlaza Nederland

Genesi en Ascot lijn standaard voorzien van stoomoven!

Ja u leest het goed! De Genesi en Ascot modellen worden op de grote oven standaard voorzien van een stoomoven. Deze combi-stoomovens zijn zeer compleet uitgerust met onder andere professionele ovenroosters, geëmailleerde ovenplaat, ovenplaat van rvs, telescopische geleiders, onderzetrooster voor braden, sonde voor tot in de kern garen van het voedsel, elektrisch braadspit en verwijderbare zijpanelen die in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Dit standaardpakket kunt u naar behoefte uitbreiden met accessoires als een stoomgrill, een pizzasteen met roestvrijstalen frame of een pizzaschep. Het dempingsmechanisme voor het openen en sluiten van de ovendeuren, het anti kantelsysteem en de driedubbele ruiten van onbreekbaar glas voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor hun toepassing.

Geïnteresseerd in Steel?

Bekijk dan het assortiment Steel fornuizen en bezoek zeker een onze showrooms als u geïnteresseerd bent.

Bent u op zoek naar sfeervol koken?

Bel SNEL
Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...

Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...