8.9

4.5/5

Bezoek onze showrooms

U bent van harte welkom in onze showrooms. Bekijk vele fornuizen, schouwen, afzuigoplossingen
en nog veel meer…. Wij adviseren u sfeervolle en functionele kookoplossingen. Daarom zeggen wij…. in ieder
huis een fornuis!

| FornuizenPlaza Nederland

Kloosterweg 2 

4317 AL Noordgouwe (Zierikzee)

Bel: 053- 461 44 66

Lenteweg 62

7532 RL Enschede

Bel: 053- 461 44 66

U bent van harte welkom in Enschede of Zierikzee om alles op het gebied van Luxe fornuizen te komen bekijken. Wij vertellen u graag dat ook fornuizen een moderne en energiezuinige en complete kookoplossing kunnen zijn. 

Fornuizenshowroom Enschede

In Enschede vind u in onze showroom meer dan 50 fornuizenopstellingen waarmee wij u alles op het gebied van AGA, Steel, Falcon, Ilve, SMEG en Elementi di Cucina tot in detail kunnen uitleggen.

Fornuizen & keukenshowroom Zierikzee (Noordgouwe)

In Zierikzee vind u naast meer dan 50 fornuizenopstellingen ook complete keukenopstelling, houten (ambachtelijke) schouwen, voorzien van de modernste en laatste energiezuinige afzuigtechnieken.

Openingstijden van onze showrooms

 

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00(showroom Zierikzee gesloten)
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-14:00

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag vanaf 9 uur bereikbaar.

Over FornuizenPlaza

Fornuizenplaza Nederland is dé specialist op het gebied van inductie, gas en downdraft fornuizen. Het fornuis is de functionele sfeermaker in uw keuken. Of u nu op zoek bent naar een fornuis in uw bestaande keuken of u zoekt een geheel nieuwe keuken met fornuis, u bent bij ons op het juiste adres. 

In onze vestiging in Enschede vindt u de grootste fornuizen showroom van Nederland, in onze vestiging in Noordgouwe vindt u naast het ruime aanbod fornuizen prachtige keukens in diverse stijlen passend bij uw fornuis naar keuze. Welke showroom u ook bezoekt, beide vestigingen staan garant voor een klantvriendelijk en deskundig advies op maat.    

Maak snel een afspraak!

Voor advies op maat plan een afspraak bij één van onze vestigingen. Vul het contactformulier in en we nemen contact op om de afspraak met u in te plannen.

Copyright INET Retail b.v.

Ovens
Breedte
Kleur
Merk
Meer
Stijl

Snel naar...

Ovens
Breedte
Kleur
Merk
Meer
Stijl

Snel naar...