Bel: 053 - 461 44 66 of [email protected]
Onze uitgebreide showroom bezoeken? Voor gegarandeerd het beste advies maak telefonisch, per chat of per email een afspraak!
Officieel dealer van alle grote merken... Elementi di Cucina, Ilve, Stoves, Smeg, Steel, Aga en veel meer Bekijk alle denkbare mogelijkheden op het gebied van fornuizen Natuurlijk CBW erkend
items:0 totaalprijs: € 0,00
 
Adres:
Lenteweg 62
7532 RL Enschede
 
Bel: 053 - 461 44 66
 
Openingstijden:
Dinsdag9.00-18.00
Woensdag9.00-18.00
Donderdag9.00-18.00
Vrijdag9.00-18.00
Zaterdag10.00-14.00
 
 
 
 
cbw erkend
 
 
Home > Voordelen inductie fornuizen met downdraft afzuiging

Voordelen inductie fornuizen met downdraft afzuiging

Een inductie fornuis met afzuiging is allereerst erg compact. U heeft geen afzuiging boven uw fornuis meer nodig. Doordat er met een hogere snelheid per seconde naar beneden wordt afgezogen, werkt het ook nog eens erg efficiŽnt. Er ontstaat daar een dwarsstroming waarmee de kookdampen direct bij de kookplaat worden afgezogen. Dit in tegenstelling tot bij een afzuigkap boven een kookplaat waar etensgeuren kunnen ontsnappen om zich vervolgens door je keuken verspreiden.

inductie downdraft fornuis van elementi di cucina

Plasmafilter

Desgewenst kan er direct een plasmafilter achter het fornuis geplaatst worden, wanneer de kooklucht het plasmafilter ingeblazen wordt treedt deze in werking. Deze filtert de lucht en blaast de schone warme lucht terug de kamer in. De belangrijkste voordelen van een plasmafilter; installatiegemak, het realiseren van een gezond luchtklimaat in huis en energiebesparing.

inductie downdraft fornuis van elementi di cucina