Bel: 053 - 461 44 66 of [email protected]
Kom kijken naar het Grootste assortiment van Nederland
Officieel dealer van alle grote merken... Falcon, Boretti, Aga, M-System, Stoves, Belling, Viking, Smeg, Steel en meer Bekijk alle denkbare mogelijkheden op het gebied van fornuizen Natuurlijk CBW erkend
items:0 totaalprijs: € 0,00
 
Adres:
Lenteweg 62
7532 RL Enschede
 
Bel: 053 - 461 44 66
 
Openingstijden:
Dinsdag9.00-18.00
Woensdag9.00-18.00
Donderdag9.00-18.00
Vrijdag9.00-18.00
Zaterdag9.00-17.00
 
 
 
 
cbw erkend
 
 
Home > Voordelen van inductie fornuizen

Voordelen van inductie fornuizen

Het koken op een inductie fornuis of kookplaat wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Het brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee.

EfficiŽnt koken

Een inductiefornuis of inductiekookplaat heeft vaak diverse handige functies, zoals pan detectie, aankook automaat, smeltstand, warmhoudstand en powerboost. Dit maakt het koken eenvoudig en simpel. Een inductie kookplaat verwarmt de pan direct waardoor de temperatuurwisseling perfect geregeld kan worden. Hierdoor is er weinig tot geen energieverlies

inductie fornuis van elementi di cucina

Sneller Koken

Door de directe reactie tussen het inductie fornuis en de pan worden de pannen zeer snel verhit. Hierdoor kookt water bijvoorbeeld twee keer zo snel als op een ander fornuis. Een van de specialisten in de showroom vertelt hier graag meer over.

Veiliger koken

Koken is veiliger doordat een inductie kookplaat gebruikt maakt van een magnetisch veld welke per zone direct naar de pan gaat. De kookplaat zelf wordt niet verhit. Er zit dus een soort van ingebouwde beveiliging op want handen of andere delen van het lichaam kunnen de plaat niet activeren. Daarnaast koelt een inductie kookplaat snel af na gebruik.

Schoner koken

Doordat bij het koken op een inductiefornuis de pan alleen lokaal verhit wordt blijft de omgeving rondom de pan koel. Hierdoor zullen etensresten minder snel aankoeken of inbranden. Ook kan een inductie fornuis eenvoudig schoongemaakt worden doordat het een vlak geheel is.

Bekijk hier ons volledige aanbod inductie fornuizen.