8.9

4.5/5

Energie zuinig koken, energie besparend afzuigen, een gezonder binnenklimaat en geen hinderlijke kookluchten, dat wil toch iedereen? Kies dan nu voor onze Green Deals: fornuis-totaal-oplossingen die werken.

...ze tot 40% energie besparen!

Al onze Green Deal fornuizen sets zijn energiebesparend en tot wel 40%. De unieke combinatie van inductie koken en het filteren van de afzuiglucht zorgen voor een maximale besparing.

| FornuizenPlaza Nederland

...ze een gezonder binnenklimaat creëren

Al onze Green Deal fornuis-combinatie-sets creëren een beter binnenklimaat door toepassing van ons Clean Air – Green filter. Het actieve filter zorgt ervoor dat u geen hinderlijke kookgeuren meer ruikt, maar tevens verwijdert het filter pollen fijnstof.

Green Deals geven een schoon leefklimaat

...ze bijzonder duurzaam zijn

Alle Green Deal oplossingen zijn zorgvuldig samengesteld zodat ze in combinatie met het unieke Clean Air – Green filter een langdurige en betrouwbare oplossing zullen geven.

| FornuizenPlaza Nederland
Onze Green Deals zijn...
Energie besparend
Brengen kookgemak
Geen hinderlijke kooklucht
Hoe?
Vorige slide
Volgende slide

Installatie lastig?

Met regelmaat krijgen we vragen als: “Is dat niet heel lastig zo’n inductie fornuis aansluiten” en “Mijn installateur zegt dat dat niet kan met zulke hoge aansluitwaardes, klopt dat?”.

Bent u geïnteresseerd in een Greendeal maar zijn dit vragen die u weerhouden van aanschaf? Graag attenderen we u op ons artikel over het aansluiten van inductiefornuizen. Heeft dit artikel u nog niet voldoende geholpen en wilt u heel graag technische ondersteuning? Maak via onderstaand formulier een terugbelverzoek en ons technische team neemt contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom voor meer informatie. Maak via onderstaand formulier een afspraak!

| FornuizenPlaza Nederland
Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...

Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...