8.9

4.5/5

Alles op het gebied van luxe fornuizen bekijken?

Bezoek dan onze fornuizen showrooms in Enschede. Bekijk vele fornuizen, passende afzuig oplossingen en nog veel meer…. Wij adviseren u sfeervolle en functionele kookoplossingen. Daarom zeggen wij…. in ieder
huis een fornuis!

De fantastische fornuizen showroom in Nederland

U bent van harte welkom in Enschede om alles op het gebied van luxe fornuizen te komen bekijken. Wij vertellen u graag dat ook fornuizen een moderne en energiezuinige en complete kookoplossing kunnen zijn.

Fornuizen & keukenshowroom Zierikzee (Noordgouwe)

In Zierikzee vindt u naast meer dan 50 fornuizenopstellingen ook complete keukenopstelling, houten (ambachtelijke) schouwen, voorzien van de modernste en laatste energiezuinige afzuigtechnieken.

| FornuizenPlaza Nederland
Kleine impressie van de fornuizen in Zierikzee

Prachtige keuken opstellingen

U zult verbaasd staan van de keuze mogelijkheden en de warm ingerichte showroom. Laat  u verrassen door de veelvoud aan keuze en laat geheel vrijblijvend een ontwerp/offerte maken.

| FornuizenPlaza Nederland
Fornuis met afzuiging getoond in keuken met slot in plint

In Enschede treft u meer dan 50 fornuizen en fornuisopstellingen aan. Waarvan voornamelijk inductiefornuizen van 90 cm breed of meer. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies over energiezuinige afzuiging. Zie daarvoor ook onze Green Deals.

SMEG Green Deal
SMEG fornuizen te bekijken in de Green Deal collectie

Veel inductie fornuizen

Alles op het gebied van inductie fornuizen vindt u in onze showroom te Enschede.

| FornuizenPlaza Nederland
De Lofra lijn volop te bekijken in de showroom Enschede

Fornuizen brengen sfeer in uw keuken!

Openingstijden van showroom Enschede

U bent van harte welkom in Enschede om alles op het gebied van luxe fornuizen te komen bekijken. Wij vertellen u graag waarom fornuizen een moderne en energiezuinige en complete kookoplossing zijn.

Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 09.00 van maandag t/m vrijdag.

De verkoop in de winkel is beschikbaar op de volgende dagen. De andere dagen op afspraak! Neem contact op voor een afspraak.

Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00

 

Over FornuizenPlaza

Fornuizenplaza Nederland is dé specialist op het gebied van inductie, gas en downdraft fornuizen. Het fornuis is de functionele sfeermaker in uw keuken. Of u nu op zoek bent naar een fornuis in uw bestaande keuken of u zoekt een geheel nieuwe keuken met fornuis, u bent bij ons op het juiste adres. 

In onze vestiging in Enschede vindt u de grootste fornuizen showroom van Nederland.  

Maak snel een afspraak!

Voor advies op maat plan een afspraak bij één van onze vestigingen. Vul het contactformulier in en we nemen contact op om de afspraak met u in te plannen.

Ovens
Breedte
Kleur
Merk
Meer
Stijl

Snel naar...

Ovens
Breedte
Kleur
Merk
Meer
Stijl

Snel naar...