8.9

4.5/5
Fornuizen showroom
Nieuwbouw of vervanging?
Maak een afspraak en laat u goed informeren
Previous slide
Next slide
| FornuizenPlaza Nederland

Breed assortiment

Wij zijn als FornuizenPlaza trots op ons brede assortiment aan topkwaliteit voornamelijk inductie fornuizen. Wij bieden een heel groot bereik aan aan, waaronder Elementi di Cucina, Falcon en Smeg. Alleen de beste kwaliteit merken worden geselecteerd op basis van klasse, uitstekende prestaties, kwaliteit en duurzaamheid.

Gericht op uw wensen

Het assortiment van Fornuizenplaza is gericht op het voldoen aan de specifieke behoeften en wensen voor iedere klant. Of u nu op zoek bent naar een fornuis met een moderne uitstraling, of juist op zoek bent naar een traditionele stijl, bij Fornuizenplaza zijn er tal van opties beschikbaar.

 

Hoogwaardig en betaalbaar

Bovendien biedt Fornuizenplaza ook een verscheidenheid aan prijsklassen aan, waardoor het bedrijf in staat is om aan de budgettaire eisen van elke klant te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare oplossing of bereid bent om wat meer uit te geven voor een hoogwaardig product, bij Fornuizenplaza is er altijd een fornuis dat aan uw specifieke eisen voldoet.

Professioneel advies

Wij richten ons als bedrijf op de verkoop van luxe fornuizen en passende afzuigoplossingen. Naast de verkoop van deze producten, bieden wij ook professioneel advies aan onze klanten. Dit advies is gericht op het helpen van klanten bij het maken van een weloverwogen beslissing over welk fornuis het beste bij uw specifieke behoeften en wensen past.

deskundige medewerkers

De medewerkers van Fornuizenplaza zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring in de branche. Zij weten precies welke vragen ze moeten stellen om een helder beeld te krijgen van de wensen en behoeften van de klant. Daarnaast beschikken ze over uitgebreide kennis over de verschillende fornuizen die zij verkopen, waardoor ze in staat zijn om gericht advies te geven.

altijd betrouwbaar

Ons advies is altijd betrouwbaar en gericht op het helpen van de klant bij het vinden van het perfecte fornuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn onze medewerkers in staat om de voor- en nadelen van verschillende fornuizen uit te leggen, waardoor u als klant een weloverwogen beslissing kunt nemen.

| FornuizenPlaza Nederland
| FornuizenPlaza Nederland

Aanbiedingen & acties

Fornuizenplaza is altijd op zoek naar manieren om haar klanten te verrassen en tevreden te stellen. Daarom biedt het bedrijf regelmatig interessante acties en aanbiedingen aan op haar fornuizen. Deze aanbiedingen variëren van tijdelijke kortingen op specifieke modellen, tot het gratis bijleveren van accessoires bij aankoop van een fornuis.

Fornuizenplaza biedt haar klanten deze acties en aanbiedingen aan om hen te helpen bij het vinden van de beste deal op een fornuis. Door middel van deze aanbiedingen wordt het mogelijk om een fornuis te kopen tegen een betaalbare prijs, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en prestaties van het product.

Het bedrijf is ook altijd op zoek naar manieren om haar klanten extra waardevolle service te bieden. Daarom worden er regelmatig interessante en nuttige accessoires bij de aankoop van een fornuis aangeboden. Dit kan variëren van een gratis rooster tot een reeks pannen die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik op het nieuwe fornuis.

Showroom bezoeken?

De winkel is te bezoeken op onderstaande dagen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn onze verkopers volledig beschikbaar voor deskundig advies. Wilt u de garantie dat de verkoper alle tijd heeft, neem dan vooraf contact op voor een afspraak.

Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-14:00

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-461 44 66 van 9.00 tot 17.00 op maandag t/m vrijdag.

Onze vestiging is makkelijk te bereiken door via de N35 de afslag Oostweg te nemen, of u kunt ons altijd makkelijk bereiken via de binnenstad van Enschede.

Maak hier uw afspraak!!

Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...

Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...