8.9

4.5/5
Ilve Fornuizen
Bekijk

Ilve "The Original"

Is koken uw passie? Ilve is een voortreffelijke keuze en biedt alles wat u wenst. 

Bij ons bent u op het juiste adres voor een groot aanbod Ilve fornuizen!

| FornuizenPlaza Nederland

Kies de stijl die bij u past!

Het merk Ilve bestaat reeds 50 jaar, de fornuizen worden vervaardigd in de grootste fornuizen fabriek van Italie. Door het gebruik van hoogwaardige, zware materialen en de toepassing van de nieuwste technieken behoort Ilve tot het topsegment. Denk aan soft closing deuren en de luxe ruime ovens met temperaturen tot 320 graden. 

 

Groot aanbod inductie en gasfornuizen

PDI10NE3-RB-C
PDO96NE3-BL

Modern en strak

Bij een Ilve fornuis heeft u de mogelijkheid volledig naar wens de stijl te kiezen die bij u past. Het strakke en moderne Italiaanse design zorgt dat het fornuis perfect aansluit bij de wensen van de moderne consument. De fornuizen zijn er in breedtes van 90 t/m 150 cm en zijn verkrijgbaar met diverse gaskookplaten en krachtige inductiekookplaten. Alle Ilve fornuizen hebben bovendien een A+ energielabel. 

| FornuizenPlaza Nederland
| FornuizenPlaza Nederland

Nostalgie

Ilve produceert fornuizen met de grootste aandacht voor innovatie, stijl en kwaliteit. De klassieke stijlen zijn onderverdeeld in de Majestic en de Nostalgie, beide modellen kunnen afgewerkt worden met chroom, messing, koper en brons. Veel standaard kleuren behoren tot de keuze mogelijkheid, maar heeft een unieke kleur uw voorkeur? Geen probleem dankzij de ILVE (RAL) colour matching service. 

Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...

Ovens
Ovens
Breedte
Breedte
Kleur
Kleur
Merk
Merk
Meer
Stijl
Stijl

Snel naar...